Ad

Saturday, July 25, 2009

JADUAL TERKINI

Bengkel Mekap

Tarikh: 29 dan 30 Ogos 2009

Yuran: RM250

Sebagai tambahan pada bulan Ramadhan, peserta akan diberi Foundation setiap seorang secara percuma.


Kursus Intensif

Tarikh:29 hingga 30 Ogos 2009 (dua hari)

Yuran: RM400

Sebagai tambahan pada bulan Ramadhan, peserta akan diberi Foundation setiap seorang secara percuma.


Kepada peserta yang berminat sila buat bayaran penuh dan berhubung dengan najwa 0123588999.

10 comments:

Gina said...

waktu tu Gina tgh nak gi cuti la..ada waktu lain tak ?

Arlina Rosli said...

hai gina,
najwa will sms u..
tapi buat masa skrg jadual slepas raya belum keluar lagi.

Angelz Eye said...

salam najwa...
ni dari brunei. nak ambil class mekap and mengandam where possible. Ada tak ni di cover in the 2 days as well? O ada tak assigned classes specially for make up pengantin.
pls advise.

Arlina Rosli said...

to angelz: hai dear...kelas intensif 2 hari sudah mencukupi utk mengandam. tapi kalau untuk mekap pro better u ambil kelas PRO selama sebulan.tq.

Angelz Eye said...

arlina...terima kaseh for the reply. So how do I enrol?...ada registration form ke?...I want to try out the 2 days for mengandam. Lepas tu baru lah I decide if I can take d one month cuti kerja to go for the PRO.
Tq.

Arlina Rosli said...

to angelz:sms ur full name n ic no to +60123588999,we will assist u thru sms ,how to do registration..

eeda said...

hai,

tumpang tanya. apa beza kelas bengkel mekap n kursus intensif? n bila lg agaknyer kelas PRO akan di buat?

Arlina Rosli said...

hai eeda!
Kelas PRO akan kelar jadual secepat mungkin...tq!

saffiah said...

Kursus intensif ni buat kat Bangi or Shah Alam. Nnt kalau ada tarikh lain tolong update ye...

stormz said...

hi k.arlina/najwa

sy k tnye, make up class n intensif class tu ade dkt branch bangi x?